Implant dentar

All-On-6 și All-On-4

Procedurile de implanturi dentare All-On-6® / All-On-4 permit pacientului opțiunea de a-și înlocui toți dinții cu 6 sau 4 implanturi dentare cu aspect natural.


Implanturile dentare All-On-6® / All-On-4 nu necesită, de obicei, grefarea osoasă, ceea ce înseamnă că sunt soluția perfectă pentru pacienții cu densitate sau volum osos scăzut în maxilar.

În timp, implanturile poziționate în maxilar vor fuziona cu osul maxilarului, redând un zâmbet natural.

Cum funcționează implanturile dentare

Procedura de implant dentar All-On-6 creează o proteză permanentă prin utilizarea a șase implanturi dentare iar All-On-4 doar patru implanturi. Acționează ca ancore pentru un pod sau supraproteză. Implanturile sunt poziționate în osul maxilar inferior sau superior pentru a ancora protezele dinților în mod permanent.

Procedura „All on” este recomandată pacienților care poartă proteze dentare clasice, celor ai căror dinți au indicații de extracție sau care au nevoie de reabilitarea totală a maxilarului / mandibulei.

Cât durează

Intervenția durează aproximativ 2 – 3 ore și se realizează ajutorul anesteziei locale. Lucrarea fixă provizorie se atașează la 24 de ore de la inserarea implanturilor, urmând ca lucrarea fixă definitivă să fie realizată după aproximativ 4 luni. Acest interval de timp permite ca implanturile dentare să se integreze în os și să finalizeze procesul de vindecare.

Costuri

All-on-4 – Prețuri începând de la 12.500 lei
All-on-6 – Prețuri începând de la 15.000 lei

Beneficii

✅ Recuperare rapidă
✅ Te vei bucura să mănânci și să zâmbești din nou
✅ Zâmbet alb sidefat
✅ Nu este nevoie de proteze dentare amovibile
✅ Îți vor întineri instantaneu vârsta
✅ Poți mușca și mesteca alimente, la fel ca dinții naturali
✅ Soluție pe viață. Implanturile dentare sunt de obicei o soluție permanentă pentru lipsa dinților.

Aveți întrebări?

Programează o consultație

    Data programării

    Scroll to Top
    Programează-te!