Fațetele dentare eMax

Transformări superbe ale zâmbetului

Fațetele dentare sunt mici piese ceramice, care sunt plasate peste un dinte deteriorat, nealiniat sau pătat, pentru a ascunde problemele cosmetice și pentru a crea un nou aspect.


Fațetele dentare sunt remedii eficiente din punct de vedere estetic pentru dinții ciobiți, crăpați, tăiați, pătați, deformați sau chiar nealiniați.

fațetele dentare eMax reprezintă soluția stomatologică inovatoare care îți va reda aspectul natural și frumos al dinților.

Fațetele dentare eMax

procedură și beneficii

Realizate din ceramică presată, fațetele eMAx sunt cunoscute pentru rezistența și aspectului estetic deosebit pe care acestea îl oferă.

Având o grosime de doar 03 – 05mm, procedura de aplicare a fațetelor eMAx presupune șlefuirea superficială a dintelui. În anumite cazuri, șlefuirea nici nu mai este necesară, smalțul dinților rămânând intact.

Aspectul perfect natural al dinților, rezistența crescută și materialul inovativ din care sunt realizate îți vor aduce zâmbetul impecabil pe care ți-l dorești. Fațetele eMax pot fi confecționate din ceramică, zirconiu sau material compozit, în funcție de rezultatul final dorit dar și de buget.

Un zâmbet nou în doar 3 pași 🤩

Pasul ❶ Șlefuirea dinților minim invaziv și doar pe partea exterioară
Pasul ❷ Amprentarea digitală cu scanner-ul digital
Pasul ❸ Fixarea definitivă a fațetelor pe dinți

Serviciile noastre sunt dedicate excelenței în estetică dentară. Pentru noi, fiecare client reprezintă o provocare. Avem misiunea de a vă oferi și menține zâmbetul perfect pe care l-ați visat.

Aveți întrebări?

Programează o consultație

    Data programării

    Scroll to Top
    Programează-te!