Chirurgie dentară

extracții dentare

Chirurgia dentară este o importantă ramură a stomatologiei ce include o serie de intervenții, de la extracții simple la operații complexe de aliniere a maxilarului.


Extracția dentară este cea mai frecventă intervenție chirurgicală orală. Fie că vorbim de dinți care nu mai pot fi salvați, dinți înghesuiți, măsele de minte care provoacă durere, abces pe gingii ori în jurul dinților, chirurgia dentară și maxilo-facială permite medicilor specialiști să rezolve cazuri precum extracții dentare, intervenții chirurgicale parodontale, rezecții apicale, odontectomii sau chistectomii.

Intervențiile chirurgicale oferite în Clinica Dr. Nicolau, fie simple sau complexe, sunt realizate de o echipă de profesioniști, fără disconfort pentru pacient, precise și sigure.

În Clinica Dr. Nicolau beneficiezi de:

 • extracții dentare și a molarilor de minte (odontectomia);
 • extractia caninilor sau molarilor incluși;
 • gingivectomii si gingivoplastie;
 • rezecții apicale;
 • tratament chirurgical al diferitelor afecțiuni bucale: granuloame, chisturi, papiloame, epulis, dinți incluși, resturi radiculare

Înainte de efectuarea unei intervenții chirurgicale orale, vor fi necesare radiografiile dentare pentru a ajuta la diagnostic și la planificarea tratamentului. Experiența de recuperare va depinde de tipul de procedură efectuat, precum și de starea generală de sănătate dentară.

Vă așteptăm la un consult stomatologic pentru a decide împreună cea mai bună soluție să zâmbim împreună!

Aveți întrebări?

Programează o consultație

  Data programării

  Scroll to Top
  Programează-te!