Protetică dentară

Coroane integral ceramice
Ceramică pe suport de Zirconiu

Protetica este ramură a stomatologiei care se ocupă cu refacerea dinților prin lucrări fixe (fațete, coroane, punți dentare) și lucrări mobile (proteze totale sau parțiale, proteze pe implanturi etc). Așadar, scopul proteticii este de a restabili integritatea dentară.


Protetica dentară analizează arcadele dentare afectate de pierderea unuia sau a mai multor dinți (edentație) sau de tocirea acestora (atriție) și găsește cele mai potrivite soluții de tratament în scopul refacerii echilibrului estetic, funcțional și musculo-articular.

Protetica dentară este necesară atât din punct de vedere estetic cât și funcțional, în situații de degradare sau leziune care afectează integritatea dentară.

Rezultate și beneficii

✅ Dinţii artificiali sunt confecţionaţi din material ceramic care poate reda forma şi culoarea dinţilor naturali păstrându-şi în timp aceste calităţi.
✅ Posibilitatea de a realiza o masticație normală. Cea îngreunată dispare datorită înlocuirii spațiilor cu dinți lipsă cu ajutorul unei proteze dentare.
✅ Timpul de acomodare necesar este unul scurt, în viitorul cel mai apropiat fiind posibil consumul oricărui tip de aliment, fără senzații de disconfort.
✅ Posibilitatea de exprimare clară. Pacienții care beneficiază de protetică dentară redobândesc vorbirea coerentă, precum și încrederea în sine.

protetica

La clinica Dr. Nicolau, o echipa de medici specialiști în protetică dentară te poate ajuta cu soluții protetice moderne, estetice și durabile.
Serviciile noastre sunt dedicate excelenței în estetică dentară. Pentru noi, fiecare client reprezintă o provocare. Avem misiunea de a vă oferi și menține zâmbetul perfect pe care l-ați visat.

Aveți întrebări?

Programează o consultație

    Data programării

    Scroll to Top
    Programează-te!