Dinți ficși în 24 de ore Fast & Fixed

Poate sună greu de crezut că o lucrare dentară complexă să fie realizată în doar 24 de ore. Cu toate acestea, prin sistemul Fast & Fixed – dinți ficși în 24 de ore, dezvoltat de o companie germană de top, restaurarea totală a danturii pe maxilar se realizează într-o singură zi. Cu implanturi și dinți provizorii ficși, pacientul se poate reîntoarce imediat la viața socială obișnuită, urmând ca după 5 – 6 luni să revină la cabinet pentru lucrările dentare definitive.

Dinți ficși în 24 de ore

Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă și de a vă aduce zâmbetul înapoi la strălucirea de odinioară.

✅ La Clinica Dr. Nicolau oferim o gamă variată de implanturi dentare care să se potrivească nevoilor dumneavoastră: implanturi fixate cu ciment sau șuruburi, implanturi multiple, punți pe implanturi, arcade complete (detașabile și nedemontabile) sau dinți ficși în aceeași zi.

dinti ficsi 24 ore

Implantul Fast & Fixed

Așa cum spuneam, cel mai mare avantaj al implantului Fast & Fixed este acela că vă puteți reîntoarce la viața socială după doar 24 de ore. Extracțiile, implantarea și protezarea provizorie se aplică într-o singură zi, rezultatul final fiind un zâmbet 100% estetic. Cu ajutorul tehnicilor de anestezie, implantul se face fără ca dvs. să simțiți durere sau disconfort.

La procédure de l' implants dentaires All-on-6 créer un faux permanente par l'utilisation des six implants dentaires, et Le All-On-4 seulement quatre implants. Ils agissent comme le point d'ancrage d'un pont ou supraproteză. Les implants sont placés dans le l'os de la mâchoire la partie inférieure, ou supérieure, afin d'ancrer la les prothèses de dents sur une base continue.

Proteza pe implanturi arată și se simte aproape ca dinții naturali, pacientul putând să mănânce și să zâmbească normal. De obicei, se ataseaza o Proteza fixă cu 4 implanturi se atașează de obicei la mandibula iar proteza cu 6 implanturi la maxilar. Numărul de implanturi poate fi diferit de la caz la caz.

Ce este implantul dentar

Un implant dentar este o rădăcină artificială cu care se poate înlocui un dinte pierdut. Are forma asemănătoare unui șurub obișnuit și este construit dintr-un aliaj din titan, un material ușor și perfect biocompatibil (bine tolerat de organismul nostru). El se introduce prin tehnici chirurgicale în osul maxilar sau mandibular. În lunile care trec după inserarea implantului, în jurul acestuia se formează tesut osos nou, care umple spațiile foarte mici existente inițial între implant și țesutul dur care îl găzduiește.

Cine poate beneficia de implantul dentar rapid Fast & Fixed

Acest tip de implant se recomandă persoanelor care suferă de parodontoză, persoanele care mai au puțini dinți rămași pe arcade sau necesită restaurări dentare complete. De asemenea este recomandat persoanelor care nu pot avea implanturi dentare clasice din cauza pierderii osoase, evitându-se astfel procedurile complicate de adiție osoasă.

Dinții ficși definitivi (lucrarea finală) se realizează la aproximativ  5 – 6 luni, după vindecarea și osteointegrarea implanturilor. Lucrarea definitivă poate fi realizată din diverse tipuri de material, precum zirconiu, compozit, porțelan, ceramică presată, coroane etc.

De ce să vii la Clinica Stomatologică Dr. Nicolau

✅ Folosim tehnică dentară modernă, pentru un diagnostic precis și un tratament sigur și confortabil. Puteți accesa pagina de portofoliu lucrări unde vă prezentăm o parte din implanturile efectuate în clinica noastră. Te întorci acasă cu o dantură provizorie fixă, fără intervenții de adiție de os și sinus lift.

✅ Serviciile noastre sunt dedicate excelenței în estetică dentară. Pentru noi, fiecare client reprezintă o provocare. Avem misiunea de a vă oferi și menține zâmbetul perfect pe care l-ați visat.

În varianta clasică de implant, adăugarea unei punți dentare poate fi realizată în aproximativ 4 luni.

Cu sistemul Fast & Fixed, ai o dantură nouă și impecabilă dintr-o singură vizită la medicul stomatolog!

Retour en haut
Prendre un rendez-vous.